WAAR LUXE DE STANDAARD IS

Wij maken uw dromen waar, snel en zonder gedoe!

vos exterieurs elspeet

GEDREVEN, MEEDENKEND EN SNEL

Wij snappen als geen ander dat de aanleg van een nieuwe buitenomgeving nogal chaotisch kan zijn wanneer er meerdere partijen betrokken zijn, dat moet anders kunnen dachten wij. Waarom 3 verschillende partijen voor het ontwerp van een enkele buitenomgeving als u ook volledig ontzorgd kan worden als het gaat om de realisatie van uw nieuwe buitenomgeving! Met een Veluwse denkwijze weten wij wat mooi is en wat niet. Alleen het best mogelijke resultaat voor onze klanten!

BENIEUWD NAAR ONS WERK?

De projecten die wij gemaakt hebben bevinden zich door heel Nederland, van overkapping tot tuinhuis. Geen enkel project is hetzelfde door verschillende persoonlijke voorkeuren, iets moois en unieks maken, daar gaan wij voor!

"KLANT ERVARING"

“Na de aankoop van ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een partij die alles kon regelen m.b.t. de tuin, er moest een compleet nieuw ontwerp komen inclusief tuinhuis. Via een kennis bij Vos Exterieurs in Elspeet uitgekomen, de tuin is net afgerond en dit is precies wat wij wilde, ze weten waar ze over praten en denken altijd mee, persoonlijke wensen? Ook die worden netjes meegenomen en uitgewerkt, zeer tevreden!”